Εταιρικό Προφίλ

Επαγγελματικός Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης: Καφέ – Εστιατορίου – Ζαχαροπλαστείου

Κορυφαίος επαγγελματικός εξοπλισμός, σε ανταγωνιστικές τιμές με εγγύηση και επωνυμία. Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να αλλάξετε και να εκσυγχρονίσετε το κατάστημά σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε GRILL MARKET. Οι επιλογές σας είναι άπειρες, με εξοπλισμό εστίασης που καλύπτει όλους τους τομείς (εστιατόριο, καφέ, ζαχαροπλαστείο, Fast Food, ξενοδοχείο) και φυσικά ανταγωνιστικές τιμές.
Βρισκόμαστε εδώ και πολλά χρόνια δίπλα σας, φροντίζοντας τις ανάγκες σας και καλύπτοντας τις απαιτήσεις του καταστήματος εστίασής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε παραπάνω πληροφορίες για το προϊόν που σας ενδιαφέρει ή αγοράστε το κατευθείαν online, με άμεση διαθεσιμότητα και ασφαλείς συναλλαγές!
Βρισκόμαστε σε ένα χώρο 3 επιπέδων συνολικών διαστάσεων 4000 τμ, διαθέτοντας την μεγαλύτερη έκθεση εξοπλισμού εστίασης και αποθήκες ικανές να εξυπηρετήσουν την άμεση παράδοση των προϊόντων σε εσάς. Επί συναπτά έτη είμαστε για τον επαγγελματία της εστίασης συνώνυμο της άμεσης παράδοσης και εξυπηρέτησης βοηθώντας σας να υλοποιήσετε τα σχέδια σας εύκολα και σύντομα.
Μερικές από τις δεκάδες εταιρείες που θα βρείτε διαθέσιμες στο φυσικό αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής: Inomak Refrigerators, Bonner, Elviomex, Vrettos, North, Crystal, Panaritis, Ottimade, Tecnodom, Krupps, Johny, Artemis, Inoxair, Mihailidis, Bambas, Fama, Tecfrigo, Marreti, Garby Anka, Tecnoeka, Interzag.
Μία κληρονομιά χρόνων και ένα νέο όραμα ενώθηκαν δημιουργώντας το Grill Market.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα ή επισκεφτείτε το κατάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτόν.

Περισσότερα