DATA SEETΤο Gelato Chef 5L Automatic i-Green έχει αναπτυχθεί για εστιατόρια και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμπεριλάβουν την παραγωγή παγωτού gelato, αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, ενώ εξακολουθούν να στοχεύουν σε πρότυπα ποιότητας.
Το Gelato Chef 5L AUTOMATIC i-Green είναι μια επιτραπέζια μηχανή Gelato είναι πολύ συμπαγής και είναι κατασκευασμένη από χαλύβδινο σώμα, επιπλέον είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αποθήκευσης που επιτρέπει τη συγκράτηση του gelato στη μηχανή στη σωστή θερμοκρασία και τη συνοχή σερβιρίσματος. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό συμπιεστή και ειναι αερόψυκτη. Η παραγωγή και η αποθήκευση παγωτού δεν ήταν ποτέ τόσο πιο εύκολη!
Μπορείτε να επεξεργαστείτε έως και 800γρ. μείγματος σε 25-30 λεπτά, χρησιμοποιώντας το μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10.
Η λειτουργία του μηχανήματος είναι πολύ ευέλικτη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήρως αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία.
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Στη χειροκίνητη λειτουργία ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του μηχανήματος. Ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχει την πυκνότητα του παγωτού και σταματά το κουπί όταν η συνοχή γίνεται σκληρή ενώ ο συμπιεστής συνεχίζει να λειτουργεί. Σε αυτό το σημείο ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει αν θα σταματήσει το μηχάνημα ή αν θα μεταβεί στην αυτόματη λειτουργία αποθήκευσης.
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:
Στην αυτόματη λειτουργία, οι λειτουργίες του μηχανήματος ελέγχονται εξ ολοκλήρου από το εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου.
Απλώς ενεργοποιήστε τον διακόπτη αποθήκευσης. Ο κύκλος παραγωγής θα πρωταγωνιστήσει και, όταν το παγωτό έχει τη σωστή συνοχή, ο κύκλος αποθήκευσης θα ενεργοποιηθεί. Ένα αποκλειστικό λογισμικό καταφέρνει να ξεκινήσει και να σταματήσει το κουπί ανάμειξης και τον συμπιεστή ανάλογα με την πυκνότητα των συστατικών, προκειμένου να διατηρήσει την ιδανική συνοχή για το σερβίρισμα.
Για να απολαμβάνετε πάντα ένα εξαιρετικό παγωτό, σας συνιστούμε να αποθηκεύετε το παγωτό στη μηχανή για μέγιστο 8 ώρες.
Μερικές χρήσιμες συμβουλές:
Για την παρασκευή παγωτού και σορμπέ, μην εισάγετε περισσότερα από 850 γραμμάρια μείγματος, για να επιτρέψετε τη σωστή αύξηση του όγκου κατά την ανάμειξη.
Συνιστάται να ρίχνετε το μείγμα σε θερμοκρασία μεταξύ +10°C και +20°C. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί επίσης να αυξήσουν σημαντικά τον χρόνο επεξεργασίας. Πριν εισάγετε το μείγμα στο μπολ, σας συνιστούμε να εκτελέσετε έναν κύκλο προψύξης πατώντας τον συμπιεστή του κλειδιού 5 λεπτά πριν ξεκινήσετε τον κύκλο παραγωγής.
Συνιστούμε να περιμένετε περίπου 10 λεπτά μεταξύ της μίας προετοιμασίας και της άλλης.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ MANUAL
Βασικά Χαρακτηριστικά | |
( M x Π x Y ) cm | 45x34,5x33 |
Παροχή Ρεύματος-Ισχύς | 0,25Kw / 220V |
Βάρος (Kg) | 22 |
Παραγωγή (kg/h) | 3 kg / 4,7Lt |
- Εντός λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα αποστολής είναι ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ για παραγγελίες άνω των 3000€ καθαρής αξίας με πρακτορείο μεταφορών "Φορτηγό Δημοσίας Χρήσης" και παράδοση "επί πεζοδρομίου".
- Εντός λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες μικρότερης αξίας (κάτω των 3000€ καθαρής αξίας) αλλά μεγάλων ή ογκώδη προϊόντων θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση για το κόστος μεταφοράς.
- Για αποστολές εκτός Αττικής μας ενημερώνετε για το πρακτορείο που συνεργάζεστε ή σας εξυπηρετεί και παραδίδουμε μέχρι και το πρακτορείο σας στην έδρα του στην Αθήνα ΔΩΡΕΑΝ.