Μηχανή παγωτού Gelato Chef 3L Automatic i-Green παραγωγής 3Lt/h (1,7 kg)

Κωδικός Προϊόντος: G3261
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • ( M x Π x Y ) cm: 40x34,5x31
 • Παροχή Ρεύματος-Ισχύς: 0,25Kw / 220V
 • Βάρος (Kg): 15,6
 • Παραγωγή (kg/h): 1,7 kg / 3Lt
 • Τιμή Χωρίς Φ.Π.Α

  1.390,00€

  Τιμή με Φ.Π.Α

  1.723,60€

  Το Gelato Chef 3L Automatic i-Green έχει αναπτυχθεί για εστιατόρια και μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμπεριλάβουν την παραγωγή παγωτού gelato, αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, ενώ εξακολουθούν να στοχεύουν σε πρότυπα ποιότητας.


  Το Gelato Chef 3L AUTOMATIC i-Green είναι μια επιτραπέζια μηχανή Gelato είναι πολύ συμπαγής και είναι κατασκευασμένη από χαλύβδινο σώμα, επιπλέον είναι εξοπλισμένη με λειτουργία αποθήκευσης που επιτρέπει τη συγκράτηση του gelato στη μηχανή στη σωστή θερμοκρασία και τη συνοχή σερβιρίσματος. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό συμπιεστή και ειναι αερόψυκτη. Η παραγωγή και η αποθήκευση παγωτού δεν ήταν ποτέ τόσο πιο εύκολη! Μπορείτε να επεξεργαστείτε έως και 800γρ. μείγματος σε 25-30 λεπτά, χρησιμοποιώντας το μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10. Η λειτουργία του μηχανήματος είναι πολύ ευέλικτη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήρως αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία.

  ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Στη χειροκίνητη λειτουργία ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του μηχανήματος. Ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχει την πυκνότητα του παγωτού και σταματά το κουπί όταν η συνοχή γίνεται σκληρή ενώ ο συμπιεστής συνεχίζει να λειτουργεί. Σε αυτό το σημείο ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει αν θα σταματήσει το μηχάνημα ή αν θα μεταβεί στην αυτόματη λειτουργία αποθήκευσης.


  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Στην αυτόματη λειτουργία, οι λειτουργίες του μηχανήματος ελέγχονται εξ ολοκλήρου από το εξελιγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου. Απλώς ενεργοποιήστε τον διακόπτη αποθήκευσης. Ο κύκλος παραγωγής θα πρωταγωνιστήσει και, όταν το παγωτό έχει τη σωστή συνοχή, ο κύκλος αποθήκευσης θα ενεργοποιηθεί. Ένα αποκλειστικό λογισμικό καταφέρνει να ξεκινήσει και να σταματήσει το κουπί ανάμειξης και τον συμπιεστή ανάλογα με την πυκνότητα των συστατικών, προκειμένου να διατηρήσει την ιδανική συνοχή για το σερβίρισμα. Για να απολαμβάνετε πάντα ένα εξαιρετικό παγωτό, σας συνιστούμε να αποθηκεύετε το παγωτό στη μηχανή για μέγιστο 8 ώρες.


  Μερικές χρήσιμες συμβουλές: Για την παρασκευή παγωτού και σορμπέ, μην εισάγετε περισσότερα από 850 γραμμάρια μείγματος, για να επιτρέψετε τη σωστή αύξηση του όγκου κατά την ανάμειξη. Συνιστάται να ρίχνετε το μείγμα σε θερμοκρασία μεταξύ +10°C και +20°C. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί επίσης να αυξήσουν σημαντικά τον χρόνο επεξεργασίας. Πριν εισάγετε το μείγμα στο μπολ, σας συνιστούμε να εκτελέσετε έναν κύκλο προψύξης πατώντας τον συμπιεστή του κλειδιού 5 λεπτά πριν ξεκινήσετε τον κύκλο παραγωγής. Συνιστούμε να περιμένετε περίπου 10 λεπτά μεταξύ της μίας προετοιμασίας και της άλλης.

  Βασικά Χαρακτηριστικά
  ( M x Π x Y ) cm 40x34,5x31
  Παροχή Ρεύματος-Ισχύς 0,25Kw / 220V
  Βάρος (Kg) 15,6
  Παραγωγή (kg/h) 1,7 kg / 3Lt
  Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω των εταιριών ταχυμεταφορών - courier που συνεργαζόμαστε ή με μεταφορική εταιρία που θα μας υποδείξετε, αν το δέμα σας είναι αρκετά μεγάλο. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
  Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το www.grillmarket.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 3 τρόπους:

  1. Παραλαβή από την έδρα της εταιρείας μας

  Λ.Κηφισού 78, Ρέντης, ΤΚ 18233 (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00πμ - 17:00μμ).

  2. Με Ταχυμεταφορά - Courier (παράδοση 1-3 ημέρες)

  7€ για όλη την Ελλάδα για αποστολές έως 5kgr ,
  10€ για όλη την Ελλάδα για αποστολές από 5,01kgr έως 14,00Κgr
  17€ για όλη την Ελλάδα για αποστολές από 14,01kgr έως 24,00Κgr

  22€ για όλη την Ελλάδα για αποστολές από 24,01kgr έως 43,00Κgr

  Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων, ή εάν η courier σας εντάσσει σε περιοχή "δυσπρόσιτης" αποστολής, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση. Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών-courier για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

  To ίδιο ισχύει και αν βρίσκεστε σε “δυσπρόσιτη περιοχή” , όπου αυτόματα το δέμα σας θα παραμείνει στα γραφεία της courier για να περάσετε οι ίδιοι για παραλαβή ή με συνεννόηση με την courier και έχτρα χρέωση να σας το παραδώσουν στον χώρο σας.

  3. Παραγγελίες μεγάλου όγκου/βάρους με μεταφορική εταιρία (1-3 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)
  Για όλες τις περιοχές εκτός από Αττική σας προτείνουμε αρχικά την πιο οικονομική λύση παράδοσης μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Το κόστος μεταφοράς στις εγκαταστάσεις του πρακτορείου σας στην Αθήνα καλύπτεται από εμάς. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.

  • Εντός λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα αποστολής είναι ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ για παραγγελίες άνω των 3000€ καθαρής αξίας με πρακτορείο μεταφορών "Φορτηγό Δημοσίας Χρήσης" και παράδοση "επί πεζοδρομίου".
  • Εντός λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες μικρότερης αξίας (κάτω των 3000€ καθαρής αξίας) αλλά μεγάλων ή ογκώδη προϊόντων θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση για το κόστος μεταφοράς.
  • Για αποστολές εκτός Αττικής μας ενημερώνετε για το πρακτορείο που συνεργάζεστε ή σας εξυπηρετεί και παραδίδουμε μέχρι και το πρακτορείο σας στην έδρα του στην Αθήνα ΔΩΡΕΑΝ.

  Η εταιρία μας δεν προσδοκά κανένα κέρδος από το κόστος των μεταφορικών. Φροντίζει πάντα τα προϊόντα της να ταξιδέψουν με ασφάλεια και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προς όφελος του πελάτη μας.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτόν.

  Περισσότερα